Анонси


    Назад

    ПРИЗНАЧЕНО ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РЛП «ЯЛІВЩИНА»

    З 10 грудня комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради очолюватиме тридцятиоднорічна Юлія Батура, яка до цього працювала вчителем географії в Покошицькій загальноосвітній школі. Контракт з нею буде укладено на рік. Таке рішення прийняла обласна рада на своєму засіданні сьогодні, 30 листопада.

    Нагадаємо, що останні півтора року КЗ «РЛП «Ялівщина» не мав директора. Наприкінці жовтня цього року Юлія Батура перемогла у конкурсному відборі на посаду керівника зазначеного закладу. Пізніше її кандидатуру на призначення директором КЗ «РЛП «Ялівщина» погодило Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України.

    Юлія Батура родом з Борзнянщини. Має повну вищу освіту, зокрема у 2013 році вона закінчила Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя за спеціальністю «Географія» та здобула кваліфікацію «Географ. Вчитель географії та економіки. Організатор краєзнавчо-туристичної роботи». Загальний стаж роботи – понад 5 років.

    Нова очільниця КЗ «РЛП «Ялівщина» має відповідні знання в природоохоронній сфері, досвід еколого-просвітницької діяльності та співпраці зі спеціальними адміністраціями заповідних об’єктів. Свою роботу планує спрямувати на збереження та розвиток Ялівщини. Пріоритетом її діяльності на найближчий час є встановлення меж РЛП, а після цього – розробка проекту організації (зонування) території парку, що остаточно визначить режим цієї природоохоронної території.

     

    Департамент екології та природних
    ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система