Анонси


    Назад

    ОБСТЕЖЕННЯ ДЕРЕВ У КЗ РЛП "ЯЛІВЩИНА"

    Вчора працівники КЗ «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина», спільно з представниками Департаменту екології та природних ресурсів, Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, відділу благоустрою житлово - комунального господарства Чернігівської міської ради та КП «Зеленбуд» прийняли участь в роботі комісії по обстеженню аварійних, сухостійних та вітровальних дерев на території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», з метою подальшого їхнього видалення. На жаль, таких дерев під час вчорашньої перевірки виявлено було досить багато, і це лише на території екологічних стежок, та в районі агробіостації Національного універститету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка.

    Крім того, внаслідок погіршення погодних умов цього тижня, значної шкоди завдали шквальні вітри, внаслідок чого виявлено багато нових повислих дерев, які знаходяться в місцях прогулянок відвідувачів парку, на рекреаційних галявинах і біля доріжок та загрожують лініям електропередач.

    На сьогоднішній день комісія продовжує обстеження решти території РЛП «Ялівщина», з метою подальшого вжиття заходів щодо поліпшення санітарного стану зелених насаджень території РЛП «Ялівщина».

     
     
     
     

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система