Анонси


    Назад

    ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАДСЬКОСТІ!

    З метою належного здійснення процедури оцінки впливу на довкілля, а також з урахуванням військової агресії рф, наказом Міндовкілля від  15 червня 2022 року № 225 частково відкрито доступ до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля.

    Інтерфейс Реєстру після його відновлення з метою забезпечення безпеки його функціонування містить обмежену інформацію щодо планованої діяльності.

    Поновлення функціонування Реєстру забезпечує дотримання вимог гласності під час здійснення оцінки впливу на довкілля, передбачених статтею 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», а також вимог Оргуської Конвенції.

    Для забезпечення своєчасного, достатнього та ефективного інформування громадськості, міністерством продовжено строки громадського обговорення по тих справах з ОВД, що були розпочаті після обмеження доступу до Реєстру для зовнішнього використання.

    Роз’яснення щодо участі представників громадськості у громадських обговореннях, які здійснюються під час процедури оцінки впливу на довкілля додаються.

    Представники громадськості та суб’єкт господарювання з усіма нюансами   щодо користування Реєстром, щодо громадського обговорення та про можливість доступу до документації з оцінки впливу на довкілля можуть ознайомитися на офіційному сайті Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації  в розділі Нормативно-правові акти з ОВД в закладці  Оцінка впливу на довкілля.

    Лист Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 02.08.2022 № 25/4 - 21/9909 - 22 про надання громадськості матеріалів про об'єкти що проходять процедуру ОВД під час ведення воєнного стану в Україні.

    Лист рoз'яснення Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 23.06.2022 № 25/4 - 21/7977 - 22 про можливості доступу суб'єктів господарювання до Єдиного реєстру з ОВД.

    Роз'яснення представникам громадськості до листа Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів від 23.06.2022 № 25/4 - 21/7977 - 22 щодо можливості доступу суб'єктів господарювання до Єдиного реєстру з ОВД.

    За інформацією Департаменту екології та природних 

     ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система