Анонси


    Назад

    У РЛП «ЯЛІВЩИНА» СТАЛО ЧИСТІШЕ

    14, 16 та 17 вересня працівниками КЗ РЛП «Ялівщина» проведено прибирання території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина». Ця акція приурочена до Всесвітнього дня прибирання «WorldCleanupDay», яка цього року проходить під гаслом.

    Так як, відповідно Порядку проведення масових заходів на території Чернігівської області в умовах воєнного стану затвердженого Протоколом Ради оборони Чернігівської області від 07.09.2022 № 12, основними вимогами якого є — обов’язкове погодження всіх масових заходів з органом місцевого самоврядування, а також з районною військовою адміністрацією та надання чіткої програми, провести його більш масштабно з відповідними вимогами не було можливості.

    Тому, адміністрація парку провела прибирання власними силами, із залученням небайдужих містян та представника Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної адміністрації.

    Прибирали ті території парку, які є найбільш відвідуваними містянами, а саме: екологічні стежки, територію біля другої дамби на р. Стрижень та територію вздовж дороги вул.. 77 Гвардійської Дивізії. Загалом вдалося зібрати 23 мішки сміття по 120 літрів.

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система