Анонси


    Назад

    ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАД КИЇВСЬКОЇ, ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТА СУМСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ!

    Асоціація сільських, селищних рад та об'єднаних громад України пропонує взяти участь громадам та зацікавленним особам у пілотному проекті FAО ООН та Асоціації сільських, селищних та об’єднаних громад України «Нові можливості для жінок – еколого-економічний потенціал лісосмуг, само заліснених, та інших необроблених (занедбаних) природних територій». 

    Метою проекту  є підтримка  громад Сумської, Київської та Чернігівської  областей у частині ефективного використання природно-ресурсного потенціалу лісосмуг, само заліснених та інших неокультурених (занедбаних) природних територій, таким чином заохотити цільові групи вразливі під час війни в Україні до створення робочих місць, сприяти самозайнятості жінок і розвитку нових ринків праці, створювати  ланцюжки доданої вартості у сільському господарстві  за участю ВПО та сільських жінок.

    !!!!!!!!!!! Для участі у проекті заповніть аплікаційну форму та  мотиваційний лист (за посиланням), який містить інформацію  вашу зацікавленість у проекті та надішліть до 15.11.2022 року на електронну адресу [email protected]    Телефон для довідок: +380679570121.

    Для участі у проект буде відібрано 9 громад Київської, Чернігівської, Сумської області, які вмотивовані та мають природні ресурси( лісосмуги, само заліснені  та необроблені природні території).Критерії відбору  та оцінки заявників у проекті FAО ООН та Асоціації сільських, селищних рад та об'єднаних громад України. 

    За результатами  конкурсу буде відібрано не більше 9 громад  з Київської, Сумської, Чернігівської областей, які наберуть найбільшу кількість балів.

    20 листопада 2022 року шляхом  повідомлення на електронну пошту заявника.

    Громади-  партнери, а також зацікавлені особи, які приймуть участь  у проекті:

    • Отримають знання, досвід та необхідну інформацію про використання еколого-економічного потенціалу лісосмуг, само заліснених територій  та інші необроблених (занедбаних) природних  території на прикладі екосистем  України.
    • Вивчать український  та зарубіжний досвід використання еколого-економічного потенціалу лісосмуг, їх екосистемні послуги та моделі їх застосування.
    • Візьмуть участь у 3 денному тренінгу з розробки  бізнес- моделей використання лісосмуг, само заліснених територій.
    • Отримають інструмент  та навички користування  ним для розробки бізнес- моделей  з використанням лісосмуг, само заліснених територій та інших не окультурених земель.
    • 9 громад с творять дорожні карти для відкриття нових підприємств на основі використання екологічного, економічного лісосмуг, само заліснених територій  та інші необроблених (занедбані) природних  території на прикладі екосистем  України.
    • Співпрацюватимуть з експертами та консультантами у розробці бізнес- моделей використання лісосмуг,  само заліснених  територій або необроблену території для проектування бізнес- моделі.
    • У 3 вибраних громадах (1 громада на область)  на основі розробленої моделі будуть розподілені  саджанці та інші ресурси  для ведення бізнесу. (розсада та інші матеріали будуть надані ФАО для розповсюдження).

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система