Анонси


    Назад

    УКРАЇНСЬКА ДЕЛЕГАЦІЯ ПРЕДСТАВЛЯЄ НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ КРАЇНИ НА CITES СОР19 У ПАНАМІ

    У Панамі триває Конференція Сторін Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни й флори, що перебувають під загрозою зникнення (CITES), COP19.

    Близько 4000 урядовців, експертів, представників різних місцевих, національних і міжнародних організацій, які працюють у сфері збереження біорізноманіття, обговорюють найактуальніші питання торгівлі та збереження дикої природи.

    У рамках участі у конференції перший заступник Міністра Руслан Гречаник провів низку зустрічей, зокрема з представниками делегації США та Міжнародного фонду добробуту тварин IFAW.

    З директором Служби рибальства та дикої природи США Мартою Вільямс Руслан Гречаник обговорив стан та перспективи двостороннього співробітництва щодо підтримки заходів оцінки шкоди довкіллю внаслідок агресії та рф, відновлення довкілля, обміну досвідом у сфері боротьби з нелегальним обігом об’єктами дикої природи, у тому числі зразків CITES.

    Представники делегації США підтвердили незмінність своїй позиції щодо незаконних дій рф, готовність надавати свою підтримку Україні у різних сферах економіки, а також з питань охорони довкілля.

    Також Руслан Гречаник зустрівся з Віцепрезидентом Міжнародного фонду добробуту тварин IFAW Джимміелем Мандімою, щоб обговорити перспективи подальшої співпраці. Йшлося про можливість заснування представництва IFAW в Україні, реалізацію спільних проєктів, залучення експертного потенціалу IFAW до оцінки збитків біорізноманіттю та відновлення порушених внаслідок війни природних екосистем тощо.

    IFAW відомий міжнародний фонд, який надає допомогу власникам тварин з України, які вимушені були покинути країну через військову агресію росії, та бере участь у відновленні притулків для тварин, які постраждали від війни.

    За інформацією міністерства захисту довкілля 

    та природних ресурсів України

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система