Анонси


    Назад

    ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ТИХ, ХТО ПОДАВАВ ЗАЯВКИ ДЛЯ УЧАСТІ У КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ НА ПРОГРАМУ ЄС LIFE – ПРОГРАМИ ДІЙ З ДОВКІЛЛЯ ТА КЛІМАТУ

    Маємо важливу інформацію для тих, хто подавав заявки для участі у конкурсному відборі на Програму ЄС LIFE – Програми дій з довкілля та клімату.

    7 грудня 2022 року команда Програми ЄС LIFE проводить онлайн-зустріч для надання додаткової інформації щодо Грантової угоди, а саме фінансових питань (витрати, платежі та звітність), змін, припинення та призупинення.

    Крім цього передбачається час для запитань та відповідей.

    Коли: 7 грудня 2022 року, 10:00 – 14:00 (за київським часом).

    Більш детальна інформація та посилання на участь у програмі заходу.

    Нагадаємо, що у 2022 році Єврокомісія оголосила 34 конкурсні пропозиції. При цьому від України подано щонайменше 60 заявок для участі у конкурсах Програми.

    Заявки проєктних пропозицій від України різноманітні – запровадження механізмів енергоефективності, покращення управління відходами, покращення гідрологічного режиму, встановлення сучасного обладнання для моніторингу довкілля та будівництва реабілітаційних центрів для тварин.

    Після завершення подачі заявок команда ЄС LIFE проводить ряд онлайн зустрічей, де надають інформацію щодо подальших кроків Програми.

    Програма заходу.pdf (159 Кб)

    За інформацією міністерства захисту довкілля

    та природних ресурсів України

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система