Анонси


    Назад

    В РЛП «ЯЛІВЩИНА» ПРОЙШЛА ЩОРІЧНА АКЦІЯ «НАША ДОПОМОГА ЗИМУЮЧИМ ПТАХАМ»

    На вулицях панує чарівниця-зима, падає блискучий сніжок, одягаючи все навкруги у білі шати. Тварини лягають в сплячку або ж рятуються приготованими осінню запасами. Деякі птахи відлітають у теплі краї, а от доля міських птахів багато в чому залежить від доброти та милосердя людей.

    Доброю традицією в РЛП «Ялівщина» стало щорічне проведення взимку акції «Наша допомога зимуючим птахам».

    Завданням акції було створення годівничок, щоб вберегти наших пернатих друзів від голоду взимку. Проте, на жаль, війна внесла свої корективи у діяльність всіх закладів Чернігова. Зокрема, відсутність матеріалів для виготовлення годівничок, дистанційне навчання школярів, заборона проведення масових заходів на території області. В зв’язку з цим, годівнички виготовляли лише працівники КЗ РЛП «Ялівщина». Всі годівнички були виконані з підручних матеріалів, через вкрай обмежене фінансування закладу. Однак, годівнички вийшли напрочуд різноманітними, креативними та дуже практичними, мають різну форму, розміри та свій особистий стиль.

    Завдяки нашій турботі пташиний гомін не зникне з парку нашого міста.

    Крім того, працівниками закладу спільно з представниками Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної адміністрації було прибрано сміття навколо бувшого центру туризму.

     
     
     
     
     
     
     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система