Анонси


    Назад

    ПОДАТИ ДЕКЛАРАЦІЮ ЧИ ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ ДЛЯ ПРОВАДЖЕННЯ СВОЄЇ ДІЯЛЬНОСТІ – ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ ВИРІШУЮТЬ СУБ’ЄКТИ ГОСПОДАРЮВАПННЯ

    У березні минулого року Уряд прийняв рішення, що у період воєнного стану право на здійснення окремих видів робіт та надання послуг може набуватися суб’єктами господарювання на підставі декларації про провадження господарської діяльності без отримання документів дозвільного характеру, в тому числі без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

    Таким чином, суб’єкти господарювання самостійно вирішують, за яких умов вони здійснюватимуть свою діяльність – або отримують відповідний дозвіл, або подають декларацію про провадження господарської діяльності.

    Такі зміни вступили в дію відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2022 № 314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану».

    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/314-2022-%D0%BF#Text

    Нагадуємо, що декларація може бути подана в електронній формі через Єдиний державний вебпортал електронних послуг «Дія» за посиланням, або у паперовій формі – через центр надання адміністративних послуг.

    https://diia.gov.ua/services/yedeklaraciya.

    Звертаємо увагу, що не всі види господарської діяльності можуть провадитися на основі декларації.

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації 

     

     

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система