Анонси


    Назад

    УКРАЇНА ТА ІСПАНІЯ ДОМОВИЛИСЬ ПРО СПІВПРАЦЮ У СФЕРІ РОЗВИТКУ “ЗЕЛЕНИХ” ІНВЕСТИЦІЙ

    Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець спільно з послом Королівства Іспанії в Україні Рікардо Лопес-Аранда Хагу під час зустрічі обговорили співпрацю у сфері розвитку “зелених” інвестицій та долучення України до роботи в рамках Севільського процесу.

    Зокрема, Міністр подякував пану послу за сприяння Іспанії у реалізації у 2009 році 5 зелених інвестиційних проєктів, які допомогли Україні скоротити викиди парникових газів на майже 800 тонн щороку.

    Сторони домовилися про подальші кроки для налагодження більш тісної співпраці між Україною та Іспанією у цій сфері.

    Руслан Стрілець: Міндовкілля зацікавлене долучитись до роботи у рамках Севільського процесу. Адже стати частиною Севільського процесу - це фактично вже сьогодні обмінюватися досвідом і передовою практикою щодо імплементації 75 Директиви ЄС, вивчати процедури складання НДТМ та впровадження інтегрованого довкільного дозволу. Фактично наша команда вже почала цей процес, поки що на рівні слухача.

    Участь України у Севільському процесі дозволить зробити неабиякий крок для формування якісної політики у сфері промислового забруднення та для стимулювання суб’єктів господарювання впроваджувати Найкращі доступні технології та методи управління.

    Також в ході зустрічі обговорили майбутні мистецькі проєкти, які будуть демонструвати світу наслідки для довкілля від терористичних дій росії в Україні.

    Дякую Іспанії за те, що підтримує Україну у наших євроінтеграційних прагненнях! Впевнений, що попереду між нашими країнами багато спільних проєктів, особливо в частині захисту довкілля”, - підкреслив Міністр.

     
     
     
     
     
    За інформацією Міністерства захисту довкілля 
    та природних ресурсів України

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система