Анонси


    Назад

    ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ НТР КЗ "РЛП"ЯЛІВЩИНА"

    Проблемні питання функціонування регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» розглянула відповідна наукова-технічна рада на своєму засіданні, яке відбулося сьогодні, 23 березня, в Департаменті екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА.

    Серед розглянутих питань – вирубка на території парку сухостійних аварійних дерев, які становлять особливу загрозу як для відвідувачів, так і для ліній електропередач, а також руху автотранспорту по вулиці Героїв Чорнобиля. Крім того, учасники заходу акцентували увагу на загрозу, яку створюють сухостійні дерева в пожежонебезпечний період.

    Оскільки процедура видалення таких дерев потребує попереднього отримання відповідних лімітів на спеціальне використання природних ресурсів, членами НТР одностайно було підтримано рішення комунального закладу «РЛП «Ялівщина» звернутися до Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА за отриманням таких лімітів.

    Крім того, на засіданні опрацьовано відповідне обґрунтування обсягів спеціального використання природних ресурсів на території парку.

    До речі, зазначена процедура передбачена Законом України «Про природно-заповідний фонд України».

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система