Анонси


    Назад

    Вчора, 13 квітня, стартувала міжнародна екологічна акція «Марш парків», яка триватиме до 26 квітня. Головна мета акції – привернення уваги до проблем об’єктів природно-заповідного фонду.

    Парки Чернігівщини також долучилися до маршу.

    Зокрема, Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА спільно з комунальним закладом «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» проведені заходи з прибирання та облаштування території Ялівщини.

    У Мезинському національному природному парку та регіональному ландшафтному парку «Міжрічинський» також організовані роботи з розчистки рекреаційних пунктів і висадки дерев.

    У час, коли Великодні свята приходять у наші домівки, важливо, аби не лише на приватних територіях було чисто й приємно, а й у зелених куточках нашого краю.

    Адже заповідники і національні парки – це гордість і скарбниця природних багатств нашої держави, і вони мають право розраховувати на увагу і підтримку всього суспільства!

    Довідково: міжнародна екологічна акція «Марш парків» бере свій початок ще з 40-х років XIX століття, а вже з 1995 року до свята, традиційного в США, стали приєднуватися країни Європи, серед яких і Україна.

    Департамент екології та природних ресурсів
     Чернігівської облдержадміністрації
     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система