Анонси


    Назад

    ПРАЦІВНИКИ ДЕПАРТАМЕНТУ ПОДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ З МАЙБУТНІМИ ЕКОЛОГАМИ

    З 17 квітня в Департаменті екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА проходять виробничу практику здобувачі освіти магістратури природно-математичного факультету Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, які навчаються за спеціальністю «Екологія».

    Під час практичних занять фахівці Департаменту ознайомили майбутніх екологів з основними напрямками та завданнями своїх підрозділів.

    До речі, кожен практикант мав нагоду застосувати отримані знання і навики під час виконання індивідуального завдання з питань охорони довкілля.

    Крім того, 22 травня відбулась загальна зустріч працівників Департаменту та студентів, під час якої були обговорені основні засади здійснення природоохоронної діяльності та її важливість для підтримання належного стану навколишнього природного середовища і запобігання екологічним небезпекам.

    Варто зауважити, що сьогодні в Україні, як і в усьому цивілізованому світі, професія еколога набуває все більшого попиту не тільки у сфері екологічного моніторингу і контролю, а й у виробничій та підприємницькій галузях. Адже переважна більшість видів господарської діяльності на законодавчому рівні підлягають екологічній оцінці з точки зору попередження або зниження негативного впливу на довкілля і здоров’я людей. 

    Тож, ми раді молодому поповненню нашої екогромади, готові ділитися з ним досвідом і знаннями та запрошуємо до співпраці задля збереження довкілля нашої держави.

     
     
     
     
     
     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністрації

     
     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система