Анонси


    Назад

    ПОНАД 6 МІЛЬЙОНІВ СІЯНЦІВ ДЕРЕВ ВИСАДЖЕНО ЦЬОГОРІЧ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ

    У лісових масивах лісогосподарських підприємств завершилась весняна лісокультурна кампанія.

    Загалом в рамках реалізації екологічної ініціативи Президента «Зелена країна» з початку року в Україні висаджено майже 15,5 гектарів лісу, з яких 739 гектарів – це створення нових лісів. Також доповнено лісовими культурами більше 14 тисяч гектарів лісових територій, створених у попередні роки.

    Так, за інформацією Північного лісового офісу, цієї весни на території Чернігівської області висаджено 6,3 мільйони сіянців.

    Варто зауважити, що посадка лісу щорічно проводиться навесні та восени. До речі, весняне садіння забезпечує кращу приживлюваність та розвиток лісових порід.

    У цьому році весняний паводок затримав посадку лісу на понижених територіях та у заплавах річок, тому лісокультурна кампанія завершилася пізніше звичайного.

    Нагадаємо, що реалізація екологічної ініціативи «Масштабне залісення України» триває з 2021 року. Основна мета – збереження та відтворення лісового фонду нашої держави. Детальнішу інформацію про результати проведених заходів можна отримати за посиланням: https://zelenakraina.gov.ua.

    Кожен бажаючий має можливість долучитися до цієї доброї справи.

    Створюємо ліси разом!

     

    Департамент екології та природних ресурсів 
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система