Анонси


    Назад

    ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ГРОМАД!

    На Чернігівщині, як і в усій країні, розпочинається друга фаза реалізації урядової програми з обміну ламп.

    Тепер до кола учасників цього проекту включені юридичні особи – заклади охорони здоров’я та освіти, які провадять свою господарську діяльність відповідно до визначених Урядом видів економічної діяльності.

    Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА акцентує увагу очільників територіальних громад на необхідності активізації на підпорядкованих територіях роз’яснювальної роботи з потенційними учасниками вказаної програми.

    Нагадуємо, що Порядок реалізації експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні (далі – Порядок) затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 10.01.2023 № 25 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні» (зі змінами).

    Крім того, надаємо посилання для подачі заявки засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (портал Дія): https://diia.gov.ua/services/obmin-lampochok.

     

    Читати також: ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ТА МЕДИЦИНИ ОБЛАСТІ ОБМІНЯЮТЬ ЛАМПИ РОЗЖАРЮВАННЯ НА СВІТЛОДІОДНІ

     

    Департамент екології та природних
    ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

     

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система