Анонси


    Назад

    «ТИ ЯК?» - ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОГРАМА МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я ОЛЕНИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ

    За ініціативи першої леді Олени Зеленської триває Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», яка покликана створити систему сервісів і послуг, що зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати українців у складні часи повномасштабної війни.

    Кожна людина народжується зі здатністю протистояти стресу, але в наш час цей запас стійкості швидко виснажується через війну та невизначеність. А нам з вами ще треба дбати про близьких та працювати на перемогу. Піклування про ментальне здоров'я має стати звичною відповідальністю кожного.

    Знаходити в собі сили щодня, навчитися піклуватися про себе та оточуючих, опановувати стрес, тривогу, гнів – в цьому допоможе програма «Ти як?». Матеріали щодо самодопомоги та підтримки інших постійно оновлюються та знаходяться за посиланням https://bf.in.ua/useful/.

    Довідково: розробку та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я координує Міністерство охорони здоров’я України. Всесвітня організація охорони здоров’я – експертний партнер, виконавчий партнер – громадська організація «Безбар’єрність». Майданчиком для розробки та ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінеті Міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

     

    За матеріалами Всеукраїнської програми
     ментального здоров’я «Ти як?»

     

     

     

     

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система