Анонси


    Назад

    У ФОКУСІ УВАГИ – УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ЗА СТАНОМ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ

    Наслідки військової агресії російської федерації, промислові та транспортні викиди досить негативно впливають на довкілля області. Внаслідок цього актуальним питання сьогодення є потреба в удосконаленні системи моніторингу стану навколишнього природного середовища, зокрема, атмосферного повітря.

    У рамках реалізації цих завдань в Департаменті екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА розглядаються можливості впровадження відповідних новітніх технологій. Так, учора, 29 червня, відбулася робоча зустріч з представниками ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ».

    Як повідомили представники компанії, їх підприємство близько 25 років займається комплексним оснащенням галузевих лабораторій.

    У ході зустрічі фахівці ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» надали свої пропозиції щодо впровадження сучасного сертифікованого обладнання для здійснення контролю за якістю повітря Чернігівщини.

    На сьогодні моніторинг довкілля є одним з ключових напрямків діяльності в екологічній сфері, наразі в Департаменті розглядаються можливі шляхи покращення системи контролю за всіма його складовими. Усі отримані пропозиції будуть проаналізовані і враховані під час прийняття відповідного рішення, – підсумувала директорка профільного Департаменту Наталія Грудницька.

     
     
     
     
     

    Департамент екології та природних
    ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система