Анонси


    Назад

    ЯК ПРАВИЛЬНО СТАВИТИ ЦІЛІ?

    Що б не відбувалося довкола, ставте перед собою цілі. Вони допоможуть концентрувати дії та енергію, знизять відчуття невизначеності. Що більше орієнтирів — то легше долати шторм.

    Є і приємний бонус: щоразу, як ми досягаємо цілі, мозок виробляє дофамін — так званий гормон щастя — і ми відчуваємо піднесення від своїх навіть найменших успіхів. Тож втілення цілей — це така собі зарядна станція любові до життя.

    Якось ми вже говорили про різницю між цілями та цінностями. Сьогодні лишаємо тут кілька порад, як правильно ставити цілі (щоб їх досягати і радіти).

    Довідково: У березні 2023 року стартувала комунікаційна кампанія «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою Олени Зеленської, мета якої – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я. 

    Спеціальна сторінка Програми та соціальні мережі FacebookInstagramTelegramViberTwitterYouTubeTikTok – місця, де кожен знайде підтримку, перевірені поради, техніки самодопомоги та корисні контакти офіційних джерел допомоги.

     

     
     
     
     
     
     
     
    За матеріалами комунікаційної кампанії «Ти як?»

     

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система