Анонси


    Назад

    ДО УВАГИ РОЗРОБНИКІВ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ!

    11 липня, у вівторок, о 14.00 Департаментом екології та природних ресурсів спільно з Управлінням містобудування та архітектури Чернігівської ОДА заплановано проведення онлайн навчання для розробників містобудівної документації щодо здійснення стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) у процесі розробки містобудівної документації.

    Відповідно до законів України «Про стратегічну екологічну оцінку» та «Про регулювання містобудівної діяльності» містобудівна документація є документом державного планування, який потребує проведення СЕО.

    Під час заходу планується розглянути особливості застосування вимог законодавства про СЕО при розробці містобудівної документації всіх рівнів, етапи СЕО, робота з Єдиним реєстром СЕО, моніторинг наслідків виконання документа державного планування для довкілля, у тому числі для здоров’я населення тощо.

    Бажаючих долучитися до навчання просимо зареєструватися, зокрема повідомити контактні дані (ПІБ, назва організації, електронна адреса, телефон) на електронну адресу: [email protected] до 7 липня.

    Посилання на навчання через платформу ZOOM буде надіслано додатково на вказану вами електронну адресу.

     

    Департамент екології та природних
    ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система