Анонси


    Назад

    ТРИВАЄ РОЗРОБКА КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ЗАСАД РОЗВИТКУ ЯЛІВЩИНИ!

    Як зробити мальовничі куточки зеленої перлини Чернігова туристично привабливими без шкоди природі – над таким завданням працювали учасники наради, що відбулася минулого тижня в Департаменті екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА.

    В обговоренні, окрім представників профільного Департаменту та комунального закладу «РЛП «Ялівщина» взяли участь екоактивісти, громадські організації та науковці.

    Учасники наради вкотре зійшлися на тому, що територія парку насичена мальовничими краєвидами та має зручне розташування у центрі нашого міста, тому володіє неабияким потенціалом для впровадження різних видів рекреації.

    Під час зустрічі окреслено концептуальні проблеми, що обумовлюють необхідність здійснення заходів для оптимального функціонування природно-заповідного об’єкта, разом з тим, проаналізовано можливості та передумови  розвитку екологічного туризму і стан туристичної інфраструктури на території парку.

    На сьогодні все більшої популярності набуває зелений туризм в межах природоохоронних об’єктів, тому надважливим завданням на заповідних територіях є врегулювання туристичного руху та удосконалення туристичної інфраструктури.

    За підсумками обговорення будуть зібрані відповідні пропозиції як учасників наради, так і звичайних небайдужих до парку містян.

    До речі, якщо ви маєте раціональні побажання та цікаві ідеї щодо концепції розвитку Ялівщини в спортивному, оздоровчому та рекреаційному напрямках – надсилайте їх на електронну адресу КЗ «РЛП «Ялівщина» ([email protected] ) до 31 липня 2023 року для подальшого врахування. Ми розраховуємо на вашу допомогу.

    Давайте розвивати наше зелене диво на ім’я «Ялівщина» разом!

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністраціїї
     
     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система