Анонси


    Назад

    ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ! ЗМІНЕНО ФОРМАТ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ У ПРОЦЕСІ ОВД

    У зв’язку із відміною з 24 години 00 хвилин 30червня на всій території України карантину та прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення та цифровізації процедури оцінки впливу на довкілля» (далі – Закон), змінюється формат проведення громадських слухань у процесі оцінки впливу на довкілля (ОВД) на період дії воєнного стану в Україні.

    Зокрема, з 31 липня у пункті 5 оголошення про початок громадського обговорення звіту з ОВД суб’єкт господарювання повинен зазначати інформацію про дату та час проведення громадських слухань, що проводяться виключно в режимі відеоконференції.

    Крім того необхідно надавати посилання для підключення до відеоконференції громадських слухань, яке створюється уповноваженим органом та надається суб’єкту господарювання.

    Звертаємо увагу, що з 31 липня розмір плати за проведення громадського обговорення в процесі здійснення оцінки впливу на довкілля обраховується відповідно до наказу Міндовкілля від 03.09.2020 № 117 «Про затвердження розміру плати за проведення громадського обговорення в процесі здійснення ОВД».

     

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністраціїї

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система