Анонси


    Назад

    ДО УВАГИ ЗАМОВНИКІВ І РОЗРОБНИКІВ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ!

    Міндовкілля спільно з експертами Секретаріату ЄЕК ООН розробили проєкт Методичних рекомендацій щодо здійснення стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації.

    Методичні рекомендації розроблено з метою деталізації правил підготовки звітів про стратегічну екологічну оцінку при розробці проєктів містобудівних документів.

    Ознайомитися з ними можна за посиланням.

    Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту Методичних рекомендацій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань необхідно надавати Міндовкіллю до 8 вересня 2023 року на адресу: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, або на електронну пошту: [email protected]

    Довідково. Стратегічна екологічна оцінка є ключовим інструментом інтеграції екологічних і соціальних пріоритетів, а також пріоритетів охорони здоров’я у національний та місцевий розвиток. Вимоги до здійснення стратегічної екологічної оцінки визначені у Законі України «Про стратегічну екологічну оцінку». Вимоги Закону про «Про стратегічну екологічну оцінку» поширюються на широкий спектр документів державного планування.

     

    За повідомленням Міндовкілля

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система