Анонси


    Назад

    ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ - ЗАЛИШИЛОСЬ 9 ДНІВ

    Залишилось 9 днів аби Україна під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.

    Нагадаємо, що формати участі будуть різні в залежності від географічного розташування та безпеки:

    - онлайн: цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу.

    - колективні прибирання на території установ, організацій. За такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – перевірена ДСНС на безпечність, у випадку сигналу тривоги всі мають спускатись в укриття.

    До речі, з Національною мапою пунктів прийому вторинної сировини можна ознайомитись за посиланням recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.

     Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання необхідно зареєструвати за посиланням https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 до 25 вересня 2023 року включно.

     

     

    За інформацією Let’s do it, Ukraine

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система