Анонси


    Назад

    УВАГА! ЗМІНЕНО ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ З ОВД!

    У період воєнного стану в Україні громадські слухання проводяться в режимі відеоконференції. Такі вимоги набрали чинності з 29 липня, відповідні зміни до порядку проведення громадських слухань у процесі оцінки впливу на довкілля (ОВД) затвердженні постановою Уряду у вересні.

    Тепер в оголошенні про початок громадського обговорення звіту з ОВД суб’єкт господарювання має зазначати дату і час проведення громадських слухань, а також надавати посилання на приєднання до відеоконференції (таке посилання створює уповноважений орган).

    Дата, час проведення громадських слухань та посилання на відеоконференцію узгоджуються попередньо з відділом оцінки впливу на довкілля Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА за телефоном  (0462) 65-37-07.

    Крім того, звертаємо увагу, що з 31 липня розмір плати за проведення громадського обговорення в процесі здійснення ОВД обраховується відповідно до наказу Міндовкілля від 03.09.2020 № 117 «Про затвердження розміру плати за проведення громадського обговорення в процесі здійснення ОВД». Укладення договору про надання послуг з проведення громадського обговорення здійснюється у формі публічної оферти.

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система