Анонси


    Назад

    СЬОГОДНІ МИ ДЯКУЄМО ЛЮДЯМ ІЗ ЗОЛОТИМИ І ВІДЧАЙДУШНИМИ СЕРЦЯМИ!

    5 грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера.

    Волонтери – це небайдужі, які обрали нелегкий шлях допомоги, це звичайні люди, які за покликом серця витрачають свій час, вкладають талант чи ресурси у втілення допомоги іншим, щоб у подальшому зрозуміти, допомогти та підтримати кожного, хто цього потребує.

    В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайного значення, наразі це тисячі людей і організацій – дуже відомих і тих, чиї імена поки залишаються в тиші, але які всі разом день у день наближають нашу спільну Перемогу!

    Нині величезна армія волонтерів несе на собі тягар турбот у війні з російським окупантом: їжа, одяг, ліки, житло, маскувальні сітки, тепловізори тощо.

    У плідній співпраці з волонтерськими організаціями Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА вдалося реалізувати ряд добрих справ, адже добрі справи робити легко, ще легше – спільними силами.

    Так, упродовж 2023 року наші працівники долучилися до збору воску та бляшанок для виготовлення окопних свічок нашим захисниками. Була зібрана «ворожа література» для підтримки армії. Крім того, ми приєдналися до еколого-соціальної акції «ДОПОМОЖЕ КОЖЕН» (збір пластикових кришечок та їх обмін на протези військовим). Також долучилися до збору пластикових кришечок у рамках проєкту «Крила» (зібрані кошти від переробки пластику перераховані на закупівлю БПЛА українського виробництва для підрозділів ЗСУ). Наші представники підтримали ініціативу щорічної благодійної акції «Здай кров – врятуй життя».

    Колектив Департаменту висловлює слова подяки всім добровольцям, які допомагають нашій країні – за вашу волонтерську працю, сміливість та здатність вчасно бути поруч! Україна пишається вами! Бажаємо усім, хто є дотичним до цього свята, невичерпної енергії, впевненості, наснаги у нелегкій, але надпотрібній роботі! Разом до Перемоги!

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система