Анонси


    Назад

    ЗА ПІДСУМКАМИ ПІСЛЯПРОЄКТНОГО МОНІТОРИНГУ НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДОВКІЛЛЯ НЕ ВИЯВЛЕНО

    Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації у 88 із 93 виданих висновків з оцінки впливу на довкілля встановлено вимоги щодо післяпроєктного моніторингу у разі здійснення господарської діяльності з метою виявлення розбіжностей і відхилень у прогнозованих рівнях впливу та ефективності заходів щодо його мінімізації.

    Післяпроєктний моніторинг проводився у сфері видобування нафти, газу нафтового, супутніх корисних компонентів на 11 родовищах, які експлуатуються ПАТ «Укрнафта» на території Прилуцького району. Досліджено стан водного середовища, ґрунту, атмосферного повітря та радіаційний фон. Встановлено, що загальний стан зазначених компонентів довкілля обумовлений виключно природними чинниками.

    Не виявлено впливу на об’єкти природного середовища в ході діяльності підприємств зберігання та переробки зерна ТОВ «Малодівицьке хлібоприймальне підприємство», СТОВ «Дружба-Нова», ПрАТ «Млибор».

    Також не зафіксовано розбіжностей та відхилень від допустимих обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та рівнів шуму під час функціонування підприємств з виробництва асфальтобетонних сумішей ТОВ «Виробнича компанія «Автострада», ПраТ «ШРБУ № 82, ТОВ «Чернігівагрошляхбуд».

    За результатами досліджень санітарно-хімічних показників питної води у смт Гончарівське Чернігівського району якість питних підземних вод відповідає вимогам санітарних норм.

    Ознайомитися із результатами післяпроєктного моніторингу можна за посиланням: https://eco.cg.gov.ua/index.php?id=31217&tp=1&pg

    Нагадуємо суб’єктам господарювання про необхідність проведення післяпроєктного моніторингу впливу на навколишнє природне середовище впровадженої планованої діяльності.

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система