Анонси


    Назад

    РОЗПОЧАТО ПРОЦЕДУРУ ОВД СПОРУДЖУВАННЯ НОВИХ НАФТОВИХ СВЕРДЛОВИН

    Публічне акціонерне товариство «УКРНАФТА» планує пробурити три нові нафтові свердловини на Ярошівському нафтовому родовищі біля села Українське Прилуцького району.

    Реалізація планованої діяльності дасть можливість зміцнення паливно-енергетичної бази України, забезпечення енергоресурсами населення і промисловості, збільшення надходжень грошових коштів до бюджетів різних рівнів.

    Дана діяльність відповідно до вимог законодавства перш ніж впроваджуватись, має спочатку пройти процедуру оцінки впливу на довкілля.

    Відповідне повідомлення 4 березня під номером 6548 завантажено до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля на сайті Міндовкілля та розміщено на сайті Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.

    Зауваження та пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до 19 березня 2024 року на адресу Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації: пр-т Миру,14, м. Чернігів,14000, або на електронну пошту: [email protected].

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система