Анонси


    Назад

    РОЗПОЧАТО ПРОЦЕДУРУ ОВД ЩОДО ВИДОБУВАННЯ ПИТНИХ ПІДЗЕМНИХ ВОД НІЖИНСЬКОГО РОДОВИЩА

    Комунальне підприємство «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» здійснює видобування підземних вод для забезпечення питних, санітарно-гігієнічних та виробничих потреб, передачі води населенню та вторинним водокористувачам.

    Процедура оцінки впливу на довкілля здійснюється для продовження Спеціального дозволу на користування надрами на видобування підземних вод на ділянках «Червонокозача», «Червона Гребля», «Прогрес», «Військова частина-2750», «Круча» Ніжинського родовища.

    Відповідне повідомлення 25 березня під номером 6584 завантажено до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля на сайті Міндовкілля та розміщено на сайті Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.

    Зауваження та пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до 9 квітня 2024 року на адресу Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації: пр-т Миру,14, м. Чернігів,14000, або на електронну пошту: [email protected].

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

     

     

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система