Анонси


    Назад

    РОЗПОЧАТО ПРОЦЕДУРУ ОВД РЕКОНСТРУКЦІЇ ОЛІЙНОЕКСТРАКЦІЙНОГО ЗАВОДУ У МІСТІ НІЖИН

    Приватне акціонерне товариство «Ніжинський жиркомбінат» планує реконструкцію олійноекстракційного заводу на території ПРАТ «Ніжинський жиркомбінат» за адресою: Чернігівська область, м. Ніжин, вул. Прилуцька, 2.

    Планується перенесення існуючої ємності олії міскістю 4000 м3, будівництво двох резервуарів для зберігання олії з насосною станцією, встановлення трьох силосів для зберігання насіння разом з норійною вежею і транспортною галереєю, будівництво градиргі та будівництво дільниці еспандування макухи.

    Відповідне повідомлення 29 березня під номером 6866 оприлюднено у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля на сайті Міндовкілля та розміщено на сайті Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.

    Зауваження та пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до 15 квітня 2024 року на адресу Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації: пр-т Миру 14, м. Чернігів, 14000, або на електронну пошту: [email protected].

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система