Анонси


    Назад

    ПРОДОВЖУЄМО ВЕСНЯНЕ ПРИБИРАННЯ У ЯЛІВЩИНІ

    З урахуванням безпекових вимог воєнного стану, невеликими групами, активні люди зі свідомою екологічною позицією, допомагають нашому регіональному ландшафтному парку бути чистим. Цими днями до Ялівщини завітали наші друзі – представники Національного університету «Чернігівська політехніка».

    Була прибрана ділянка лісового заказника, ця територія чи не найбільше засмічена, бо знаходиться поряд з ТЦ «Голлівуд». Учасники акції сподіваються, що люди не викидатимуть сміття, де заманеться, а наслідуватимуть вислів: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!».

    До Міжнародного дня птахів інша група екоактивістів, студентів та викладачів долучилися до ініціативи представників комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» з розвішування шпаківень у парку. На радість пернатим мешканцям розміщено більше двадцяти пташиних будиночків.

    Ми вдячні небайдужим друзям Ялівщини, адже участь кожного екологічно свідомого громадянина надважлива. Необхідно разом робити екологічне відновлення та розвивати культуру чистоти, правильного поводження з відходами, дбати про довкілля й зберігати природні ресурси, бо екосистема – це наше життя, здоров’я, повітря, вода та земля.

     

     
     
     
     
     
     
    За інформацією КЗ «РЛП «Ялівщина»

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система