Анонси


    Назад

    ВІДБУДУТЬСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ ЩОДО ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ВІДХОДАМИ ПІД ЧАС СПОРУДЖЕННЯ НАФТОВОЇ СВЕРДЛОВИНИ

    Наразі Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА спільно із суб’єктом господарювання заплановано проведення громадських слухань у процесі громадського обговорення планованої діяльності щодо оброблення та видалення відходів під час спорудження нафтової свердловини № 25 Д Ярошівського родовища (Талалаївська селищна громада, Прилуцький район).

    Ознайомитися із зазначеною планованою діяльністю можна на цифровій платформі ЕкоСистема (модуль «є-ОВД», справа в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля № 6548).

    Громадські слухання відбудуться 10.05.2024 об 11.00 у режимі відеоконференції за посиланням: https://meet.google.com/rgy-uhce-mpj.

    Для участі в обговоренні необхідно підключитися за посиланням – питання, зауваження та пропозиції можна надавати з голосу або написанням у чаті; у письмовій формі, в тому числі в електронній, надсилайте на адресу профільного Департаменту: [email protected] до 23.05.2024.

    Нагадаємо, що громадські слухання у процесі громадського обговорення з оцінки впливу на довкілля проводяться для інформування громадськості про плановану діяльність, яка підлягає ОВД. Тимчасово, на період дії воєнного стану на території України, громадські слухання планованої діяльності проводяться у режимі відеоконференції.

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації 

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система