Анонси


    Назад

    БІЛЬШЕ 300 РОБІТ НАДІЙШЛО НА ЕКОЛОГІЧНИЙ КОНКУРС «ОДНА ПЛАНЕТА – ОДНЕ МАЙБУТНЄ»

    Сьогодні екологічні конкурси відіграють ключову роль у формуванні екологічно свідомого суспільства та сприяють збереженню довкілля. Відтак, роботи, отримані під час першого туру обласного щорічного екологічного конкурсу «Одна планета – одне майбутнє», свідчать про те, що майбутнє нашої держави в руках активної, ініціативної, розумної та екологічно-свідомої молоді.

    Цьогоріч на розгляд журі надійшло більше 300 робіт від 147 представників з різних громад області. Зі списком учасників, чиї роботи відповідають конкурсним вимогам та допущені до другого етапу, можна ознайомитися ТУТ .

    До 20 травня триватиме другий етап конкурсу, під час якого журі оцінюватиме роботи учасників за декількома критеріями: актуальність теми, практична користь, обґрунтованість та методологічні підходи дослідження, адаптивність до наслідування широкою аудиторією, аргументованість висновків тощо.

    На основі оцінок журі буде сформовано рейтинг робіт та визначені переможці конкурсу.

    Обласний екологічний конкурс об’єднав різновікові категорії жителів Чернігівщини задля досягнення спільної мети – створення екологічно здорового середовища, в якому люди мають відчувати себе частиною важливого процесу у збереженні довкілля.

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система