Анонси


    Назад

    СТАН ДОВКІЛЛЯ ЧЕРНІГІВЩИНИ У КВІТНІ

    Минулого місяця радіаційний фон у Чернігівській області коливався в межах від 10 до 15 мкР/год (норма – 30 мкР/год).

    Крім того, відібрано й перевірено 176 зразків сільськогосподарської і лісогосподарської продукції в Новгород-Сіверському та Чернігівському районах, переважно – це овочі та молочні продукти. Радіологічні дослідження на вміст радіонуклідів свідчать про відсутність перевищень значень допустимих рівнів.

    За спостереженнями Чернігівського обласного центру з гідрометеорології, у квітні в атмосферному повітрі Чернігова порівняно з попереднім місяцем підвищився вміст діоксиду азоту, при цьому знизився показник діоксиду сірки, вміст інших речовин майже не змінився. Загалом упродовж минулого місяця було відібрано та проаналізовано 624 проби.

    За даними Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, у створах річок Десна, Білоус, Удай, Мена, Стрижень та Остер кисневий режим у квітні був задовільний і становив 3,68-14,40 мгО2/дм3.

    Також комунальними підприємствами області проведені гідрохімічні дослідження у створах річок Десна, Білоус, В’юниця, Удай, Іченька та Остер –більшість перевірених показників залишаються в межах норми.

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система