Анонси


    Назад

    ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ЩОРІЧНОГО ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ «ОДНА ПЛАНЕТА – ОДНЕ МАЙБУТНЄ»

    Із задоволенням і гордістю ми оголошуємо імена переможців щорічного обласного екологічного конкурсу «Одна планета – одне майбутнє». Цей захід спрямований на збереження навколишнього середовища та підвищення екологічної свідомості.

    Цьогоріч конкурс традиційно зібрав надзвичайно талановитих та відданих природоохоронній справі юних і дорослих представників з усіх куточків нашої області.

    Загалом отримано більше 300 робіт від 147 учасників. Усі роботи пройшли конкурсний відбір і були оцінені журі у складі представників організаторів заходу, науковців та громадськості за визначеними критеріями і бальною шкалою.

    Рекордну кількість робіт отримано в номінації «Північна краса України» – неймовірних 288 фотографій рідного краю від 113 учасників (96 представників першої вікової категорії і 17 – другої).

    Також на розгляд журі надійшло 16 екологічних проєктів у номінації «Погляд у чисте майбутнє» (12 – перша вікова категорія, 4 – друга).

    Крім того, в категорії «Довкілля і я» було представлено 14 практичних заходів природоохоронного спрямування (8 – перша вікова категорія, 6 – друга).

    Наші переможці та призери – це чудовий приклад того, як згуртованість, творчість та ініціативність сприяють позитивним змінам у нашому суспільстві, зокрема у сфері охорони та збереження довкілля, а також вихованню любові та бережливого ставлення до природи і її скарбів.

    Пам’ятаймо, що кожен з нас може зробити світ кращим!

    З результатами Конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

    Протокол засідання журі з підбиття підсумків ІІ (заключного) етапу щорічного обласного екологічного конкурсу "Одна планета - одне майбутнє"

    Наказ "Про підсумки ІІ (заключного) етапу щорічного обласного екологічного конкурсу "Одна планета - одне майбутнє"

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система