Анонси


    Назад

    ПОРЯДОК ВИДАЧІ, ВІДМОВИ У ВИДАЧІ, АНУЛЮВАННЯ ДОЗВОЛУ НА ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ОБРОБЛЕННЯ ВІДХОДІВ: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ?

    Окрема увага до управління відходами є невід’ємною частиною сучасного екологічного законодавства, тож Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА наголошує, що суб’єкти господарювання, які отримали декларації про провадження видів господарської діяльності щодо здійснення операцій з оброблення відходів, повинні до 9 червня 2024 року отримати дозвіл на здійснення операцій з оброблення відходів.

    Повідомляємо, що згідно з Порядком видача, відмова у видачі, анулювання дозволу здійснюється виключно в електронній формі через інформаційну систему управління відходами, що є функціональним модулем Єдиної екологічної платформи «ЕкоСистема».

    Крім того, заява про отримання дозволу та відповідні документи подається до Міндовкілля у паперовій або електронній формі через адміністратора у центрі надання адміністративних послуг.

    Зазначимо, що порядок видачі та анулювання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів є важливим елементом екологічного управління, спрямованим на забезпечення безпеки навколишнього середовища та здоров'я населення. Ретельне дотримання вимог та нормативів є ключовим для успішної роботи в цій галузі та забезпечення сталого розвитку.

    Додатково пропонуємо переглянути тренінг «Як отримати дозвіл на здійснення операцій з оброблення відходів» через інформаційну систему управління відходами: https://mepr.webex.com/mepr/ldr.php?RCID=9108dcb36ba0d89647720bae6b4b3d6c

     

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система