Анонси


    Назад

    В УКРАЇНІ ЗМІНЮЮТЬСЯ ПІДХОДИ ДО ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ ЕКОЛОГІВ: ЧЕРНІГІВЩИНА ПОДІЛИЛАСЯ ДОСВІДОМ

    Менеджери зеленої відбудови: формула екоефективності та підготовка кадрів – тема круглого столу, засідання якого відбулося минулого тижня у Києві.

    До обговорення нагальних проблем і шляхів впровадження заходів з енергоефективності та зеленого відновлення України, а також до питань фахової підготовки необхідних для цього спеціалістів долучилися представники Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА.

    Окрему увагу фахівці профільного Департаменту приділили проблемним питанням функціонування платформи ЕкоЗагроза.

    Крім того, представники Національного університету «Чернігівська політехніка» поділилися досвідом та розповіли про особливості підготовки студентів-екологів на Чернігівщині.

    Захід організовано Асоціацією професіоналів довкілля (PAEW) за участю представників Міндовкілля, Держекоінспекції, МОН, Міноборони, Укренерго, Держенергоефективності, науковців та бізнесу.

    Основні акценти дискусії стосувалися наслідків російської військової агресії для навколишнього середовища України, захисту, збереження і відновлення нашого довкілля та формування освітніх програм екологічного спрямування у навчальних установах країни.

    При цьому серед головних аспектів вирішення актуальних екологічних проблем постраждалих регіонів України учасники заходу практично одностайно визначили посилання якісної взаємодії державної політики, науки, освіти та суб’єктів господарювання.

     

     
     
     
     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система