Анонси


    Назад

    У ЧЕРВНІ РОЗПОЧАТІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ВОДИ У РІЧКАХ ЧЕРНІГОВА

    На початку червня хіміко-бактеріологічна лабораторія з контролю стічних вод комунального підприємства «Чернігівводоканал» розпочала відбір проб поверхневих вод річок Білоус, Десна та Стрижень в межах обласного центру.

    На замовлення Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА відібрані проби води будуть дослідженні на токсичність, результати аналізу якості поверхневих вод будуть оприлюднені на початку липня. Вартість робіт за договором складає 93,4 тисячі гривень.

    Крім того, профільним Департаментом заключено договір з Державною установою «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» на проведення досліджень з визначення вмісту забруднюючих речовин в атмосферному повітрі населених пунктів Чернігівської області (м. Бахмач, Корюківка, Ніжин і Прилуки). На ці потреби передбачено 80,9 тис. гривень.

    Нагадаємо, зазначені заходи реалізуються щорічно в рамках Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2021-2027 роки за рахунок коштів обласного природоохоронного фонду для здійснення контролю за станом довкілля Чернігівщини.

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    03 Липня 2024 08:00

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система